nlc.hu
Sztárok

Dér Heni 2 hónapos babája mellett kezd újra koncertezni

Dér Heni újra vállal koncerteket, 2 hónapos kisfiát is magával viszi az énekesnő

Júliustól ismét vállal néhány fellépést Dér Heni, és a két hónapos Bendegúzt is elkezdik szoktatni a koncertezős világba.

Dér Heni kisfia még május 13-án született, a kis Bendegúz pedig azóta már anyukája videoklipjében is szerepelt.

Dér Heni új klipjében a férje és a kisfia is szerepeltek

Dér Heni új klipjében a férje és a kisfia is szerepeltek

Az énekesnő a szerdai Reggeliben mesélt arról, hogy sűrűek a napjaik Bendegúz miatt, de jó alvó a baba, nem sírós, vidám, mosolygós, így „arany életük van”.

A kisfiú most héthetes, Dér Heni pedig azt tervezi, hogy hamarosan ismét vállal koncerteket, és Bendegúzt is magával viszi a fellépésekre:

Úgy gondolom, hogy már eleget ücsörögtem itthon és mivel nagyon jó babám van, ezért úgy döntöttünk Gergővel, hogy júliustól visszacsordogálok a színpadra. Legalábbis egy hónapban 3-4 koncertet be merek vállalni, hogy egy kicsit visszarázódjak, a lelkemnek is nagyon jót tesz, és Gergő rengeteget segít nekem. Nyilván nem válna ez valóra, ha Gergő nem lenne ilyen jó támaszom. Úgyhogy családostul, Bendegúzzal együtt, nem egy nagyon távoli helyszínen, külön öltözőben, kis fülessel [fülvédővel] elkezdjük szoktatni, szocializálni a koncertezős világba

– mondta Dér Heni.

(Kiemelt kép: Profimedia)

Még több cikk Dér Heniről és a babájáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top