nlc.hu
Sztárok

Megszülte negyedik gyermekét Szekeres Nóra

Negyvenévesen megszülte negyedik gyerekét Szekeres Nóra – különleges, szép nevet kapott

A műsorvezetőnek két kisfiú és egy kislány után ismét egy kislánya született, aki még május elején látta meg a napvilágot, de Szekeres Nóra csak most beszélt róla először.

Szekeres Nóra lánya, Nadin május ötödikén született, egy nappal azután, amikorra kiírták. A műsorvezető az Anya magazinnak elmondta, a fájásai már reggel hatkor megindultok, de már rutinosan szülő anyaként nem pánikolt be, és még arra is szakított időt, hogy előtte még elvigye Alexet suliba. A kocsiból telefonon tartotta a kapcsolatot az orvosával, és útközben a fájásai is gyakoribbak lettek. A kórházba érve még tett egy sétát, és azután befeküdt az osztályra. Szekeres Nóra negyedik gyermeke, Nadin délután kettőre született meg.

Szekeres Nóra a még a fem3cafe vendégeként

Szekeres Nóra a még a Fem3cafe vendégeként

A mostani terhessége és szülése nagyon nyugodt és problémamentes volt, és Nóra szerint ennek köze lehet ahhoz, hogy a terhessége huszonhatodik hetétől baba-mama kapcsolatanalízisre járt. Az első szülése után húsz évvel jött a negyedik, és most úgy érzi, most esett át ezen utoljára. Anyaként szerinte megnyugodott, Nadinnal már jóval türelmesebb, mint az első gyermekével volt. Az éjszakáik mostanáig nyugodtak, nappal pedig Nórának bőven akad segítsége, ugyanis a nagytesók is besegítenek a pici mellett, a nagyszülőkre pedig továbbra is számíthat.

Szekeres Nóráról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top