nlc.hu
Sztárok

Freddie először mesélt a lányáról

Freddie szerint elhunyt nagymamája előbb találkozott a kislányával, mint ő maga

Különös próbatétel elé állította az élet Fehérvári Gábor Alfrédot, vagy ahogyan mindenki ismeri, Freddie-t. Az elmúlt fél évben ugyanis átélte élete legfájdalmasabb majd legboldogabb fordulópontját is. Imádott nagymamája már nem tudta kézbe fogni a dédunokáját. A fájdalmát egyvalami enyhíti csak, hogy a történtekre utólag már spirituális magyarázatot talált.

A népszerű énekes-műsorvezető az nlc podcastjében, a Hétköznapok kapaszkodóiban mesélt Sándor Andrásnak és meglepő dolgot árult el magáról: kedvesének köszönhetően a szélsőséges szkepticizmusból eljutott addig, hogy már nem gondolja azt, hogy a halál után nem történik semmi. Gyerekének édesanyja végzett természetgyógyász, Freddie az ő hatására mélyült el a spirituális világban.

„Bevallom, magam is jártam már kineziológusnál és úgy gondolom, az élet egy rendkívül szövevényes, megfoghatatlan és megfogalmazhatatlan valami – mondja a podcastban.  – Eleve semmi sem véletlen. Az sem véletlen, hogy nekem ilyen rendkívüli nagymamám volt, aki ilyen hatással volt rám, és mindenkire a családból. Valószínűleg soha nem fogom tudni megválaszolni, hogy miért ment el egy hónappal azelőtt, mielőtt a kislányom megszületett. De hiszek abban, hogy a döntést végül ő hozta meg, mert azt mondta, mi már rendben vagyunk, és indulhat. Abban is biztos vagyok, hogy ők valahol odafönt előbb találkozott a harmadik dédunokájával, vagyis a kisbabánkkal, mint mielőtt itt ténylegesen megszületett volna.”

Hallgasd meg Freddie-t élőszóban is, ide kattintva ezt megteheted.

Freddie először mesél a lányáról, és arról, milyen nehéz időszak van mögötte

Freddie először mesél a lányáról, és arról, milyen nehéz időszak van mögötte

A sorozat többi része:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top