nlc.hu
Sztárok

Salma Hayek magyar tervező ruhájában

Magyar tervező ruhájában olvasztja a képernyőt az 54 éves Salma Hayek

Egy rangos nemzetközi divatmagazin címlapján pózol a merész fazonú kis feketében. Salma Hayek a Nanushka ruhájában mutatja meg, hogy 54 évesen is elképesztően szexi

A mexikói-amerikai Salma Hayek – aki nemrég exkluzív interjút adott az nlc-nek, lásd kapcsolódó cikkünket – továbbra is lenyűgöző formában van. A világsztár nemrég 54. születésnapját egy merész bikiniben ünnepelte, most pedig a Ripost figyelt fel rá, hogy nem akármilyen ruhában jelent meg a Style című nemzetközi divatmagazin június címlapján.

A Frida és a Desperado sztárja ugyanis a magyar tervező, Sándor Szandra által nemzetközi sikerre vitt Nanushka merész szabású fekete ruhájában látható a lap borítóján. 

A sztár Instagram-oldalán is megosztotta a címlapfotót, a siker pedig nem maradt el, cikkünk írásának pillanatában már több mint 165 ezer szívecskével jelezték Salma Hayek rajongói, hogy díjazzák az arany pántos magassarkúval kiegészített szettet. 

Salma Hayek döbbentesen szexi címlapfotót posztolt

Salma Hayek a 70. berlini filmfesztiválon (Fotó: Getty Images)

További friss híreink:

  • Elhunyt Garamszegi Gábor szinkronszínész, a Trónok Harca Hodorjának magyar hangja
  • Fontos változás lépett életbe a jogosítványokat illetően
  • Alekosz: „Friderikusz intellektusa, Hofi humora, Orbán Viktor karizmája egyesül bennem”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top