nlc.hu
Sztárok

Bebe újra iskolapadba ült, félti a zeneipart

B-tervvel készül Bebe, visszaült az iskolapadba

A zenész újra koncertezik, és ennek nagyon örül, de már nem bízik annyira a szakmájában, így tudatosan készül arra, mi lesz, ha ismét beüt a krach.

Július elsején állt újra közönség elé Bebe. Imádta a koncertet, ami állítása szerint fergetegesre sikeredett. Az estét nemcsak az tette különlegessé, hogy olyan emberekkel állhatott színpadra, akiket szeret, hanem az is, hogy érezte a közönségen, hogy ki vannak éhezve a zenére és a kikapcsolódásra. A siker ellenére Bebe mégsem bizakodó a jövőt illetően. A pandémia után élvezi az életet, de inkább a legrosszabbra készül – mesélte a Borsnak.

Bebe néhány éve egy tévés fellépésen (fotó: YouTube)

Bebe néhány éve egy tévés fellépésen (Fotó: YouTube)

Bebe úgy döntött, iskolapadba ül, hogy szükség esetén tudjon szakmát váltani. A filmkészítés mindig is érdekelte, két képzésen vesz részt, amiből az egyik nyolc hónapos, a másik pedig egy teljes éven át foglalja majd le. Bár a tandíj egymillió forint, és aggódik azért, hogyan fogja összehozni, de mindent megtesz azért, hogy ez sikerüljön. A pandémia eddigi hullámai megviselték Bebét, rengeteg bevételtől esett el, ételfutárként is dolgozott és bár sikerült átvészelnie a legnehezebb időszakot, aggódik azért, hogy ősszel ismét lezárhatják az országot. Azt pedig nem tudja, túlélne-e a zeneipar egy újabb lezárást.

Nők és a B-terv:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top