nlc.hu
Sztárok

Curtis exének könyve

Könyvben pakolt ki Curtis exneje – „Kiírtam magamból mindazt, ami belülről feszített”

Egy év kellett Krisztikének, hogy kiheverje a szakítást.

Bár Krisztikét eleinte megviselte a szakítás Curtisszel, az édesanyát a kisfia döbbentette rá, hogy változtatnia kell az életén. Meszimerisz Krisztina könyvben mesélte el, hogyan lépett túl az exén – írja a Bors.

Curtis exe

Curtis exe úgy érzi, most már egyenesben van lelkileg (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Egyik nap ültem a szobában, elfogott a rossz érzés és a szomorúság, elkezdtem sírni. (…) Összeomlottam. Potyogtak a könnyeim. (…) Aztán váratlanul odatotyogott hozzám a kisfiam. Csak nézett rám a csillagszemeivel és éreztem, hogy ő is szomorú lett. (…) Abban a percben megfogadtam: soha többé nem fordulhat elő, hogy sírni lásson engem” – vallotta be Krisztike, akit egy éve kerestek meg azzal az ötlettel, hogy írjon könyvet.

„Rájöttem, hogy talán nekem is jót fog tenni, ha kiírom magamból mindazt, ami belülről feszít. Akartam, hogy lássák az emberek, hogy nem csak egy üresfejű, mutatós nő vagyok. A szakítás után sokan egy kalap alá vettek Curtisszel, ami nagyon bántott” – mondta el.

Olvass még Curtis exéről, Krisztikéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top