nlc.hu
Sztárok

Curtis felesége a rapper félrelépéseiről

Várandósan tudta meg Curtis felesége, hogy megcsalja a rapper

Széki Kriszti már a közös gyermeküket várta, amikor szembesült a rapper hűtlenségével. A megcsalt feleség már beadta a válókeresetet.

Széki Kriszti az élete legszebb időszakában, a várandóssága alatt szembesült férje botlásával – írja a legfrissebb Story magazin

Curtis

Curtis és Széki Kriszti a 2018-as Csak show és más semmi felvételén (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Már úton volt a kisfiunk, amikor tudomást szereztem a hűtlenségéről. Amikor először szembesítettem, letagadta, ám olyan konkrét információk jutottak a birtokomba, hogy aztán ő is belátta, nincs értelme ködösítenie. Pár hónapig még próbáltam elfogadni az elfogadhatatlant, de végül olyannyira megmérgezte a kapcsolatunkat a félrelépés, hogy úgy döntöttem, új életet kezdek” – vallotta be a sztármagazinnak Curtis felesége.

Széki Kriszti azt is elárulta, nem is Curtis, sokkal inkább ő döntött a házasságuk lezárása mellett. „Nem vagyok elhagyott feleség! (…) Én döntöttem a válás mellett. Pár héttel ezelőtt a válókeresetet is beadtam, felkerestem egy ügyvédet, és már elindítottuk a folyamatot. Sosem hittem, hogy ez lesz a vége. (…) Bíztam Atiban, a kapcsolatunkban, és bár nem vagyok naiv, mégsem gondoltam, hogy valaha is hűtlen lesz hozzám” – hangsúlyozta.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Curtisről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top