nlc.hu
Sztárok

Curtis ismét magyarázkodik

Curtisnek elege lett: „Ne kelljen már magyarázkodnom minden senkiházinak!”

Curtis egy posztban írta le, hogy miért nincs ma a gyerekével.

Bár Curtis nagyon sok időt tölt a kisfiával, mégis sokan támadják, hogy fontosabb eseményeknél – ezúttal nőnapon – nincs együtt Doncsival. A rapper tegnap a Balatonon pihente ki a fáradalmait szerelme társaságában, így most éppen nem a fiával volt – csupán emiatt kötöttek bele sokadszorra a kommentelők. Curtis egy posztban osztotta meg ezzel kapcsolatos gondolatait.

Tudjátok, nehéz megfelelni mindenkinek… Soha nem is akartam, ezután sem akarok! Hogy a volt feleségem egyedül vitte el nőnapozni a fiamat, azért van, mert nekem délelőtt munkám volt. Azért dolgozom, hogy a fiam ne szenvedjen hátrányt ezután semmiben! Nőnap holnap van és el tudtam volna menni vele, de mivel bölcsibe jár, nem tudjuk megoldani, hogy mindenkit utolérjünk. Így a közös megbeszélés alapján úgy döntöttünk, ők elmennek, úgysincs programjuk. A csokrokat én vittem nekik, hogy meglepjék a mamákat és a többi rokont. Ne kelljen már magyarázkodnom minden senkiházinak, de tényleg! Itt mindenki mintaanya, meg mintaapa?!

– írja a közösségi oldalán Curtis, akinek egyébként nagyon jó a kapcsolata a volt feleségével, a válás ellenére egyetértésben nevelik a fiukat és sokat vannak együtt.

Legfrissebb sztárhíreink: 

curtis magyarázat

Curtis (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top