nlc.hu
Sztárok

Feladta magát Marilyn Manson

Feladta magát Marilyn Manson, miután elfogatóparancsot adtak ki ellene

Az énekes még 2019-ben megütött egy videóst, de nem vonult bíróság elé Marilyn Manson.

Feladta magát Marilyn Manson, miután az amerikai New Hampshire állam rendőrsége bántalmazás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene május végén, írja a Deadline nyomán a 24.hu.

Feladta magát Marilyn Manson, miután elfogató parancsot adtak ki ellene

Feladta magát Marilyn Manson, miután elfogatóparancsot adtak ki ellene. Fotó: Getty Images

Az énekes még 2019-ben megütött egy videóst, emiatt az incidens miatt bíróság elé kellett volna állnia New Hampshire-ben az elmúlt két évben. A BBC értesülései szerint a Masonhoz közel állók is tudtak a folyamatban lévő bírósági ügyről, ám a zenész egyszer sem jelent meg a tárgyaláson. A vétség büntetése legsúlyosabb esetben is legfeljebb egy év börtönbüntetés, és körülbelül 1500 dolláros pénzbüntetés lehet. Mansont óvadék ellenében szabadon engedték Los Angelesben, és nem léphet kapcsolatba a feltételezett áldozattal.

Bár a rendőrség szóvivői már májusban hangsúlyozták, hogy nem szexuális jellegű bántalmazási ügyről van szó, Mansont az elmúlt hónapokban többen is megvádoltak szexuális zaklatással, utoljára július elején.

Evan Rachel Wood, Esmé Bianco és Ashley Winters után egy negyedik nő, Ashley Morgan Smithline is beperelte az énekest, aki először februárban az Instagramon írt arról, hogy ő is egy Manson túlélői közül, de a részletekről csak májusban, a People magazinnak adott interjúban beszélt. Itt elmondta, hogy kétéves kapcsolatuk során Manson, eredeti nevén Brian Warner több alkalommal megütötte, megkorbácsolta, horogkereszttel díszített késével megvágta, vérszerződésre kényszerítette, és ha a nő valamivel felbosszantotta a zenészt, akkor egy üvegfalú, hangszigetelt szobába zárta, amit csak rosszlányok szobájának nevezett.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top