nlc.hu
Sztárok

Kovács Kati a jövőbe látna

Nem réved a múltba Kovács Kati, inkább azt szeretné látni, mi lesz 200 év múlva

A 76 éves énekesnő újra koncertezik.

A Nyár21 vendége volt Kovács Kati. Az énekesnő arról beszélt a kamerák előtt, hogy másfél évnyi szünet után rettentően izgult az első fellépése előtt, sőt azt is kifejtette, hogy hogy örülne, ha látná, mi lesz mondjuk 200 év múlva. A karanténról és annak hatásairól azt mondta, hogy egyetlen hátránya volt, hogy kicsit izgultak az első fellépés előtt. “Mintha kezdők lennénk – jellemezte. – Mindenkiben benne van ez a kicsike félelem, hogy jól csinálom, jól szórakozom vagy szórakoztatok – magyarázta, és kitért arra, hogy nem szeret a múltba révedni, inkább szeret a jelenben élni, és a jövőbe nézni. – Nem vagyok nosztalgiázós alkat, nem gyűjtök relikviákat. Tulajdonképpen szeretném tudni, mi lesz 100, 200 év múlva. Nagyon boldog lennék, ha élhetnék és láthatnám.”

Kovács Kati 1976-ban / Fotó: Fortepan / Urbán Tamás

Kovács Kati 1976-ban / Fotó: Fortepan / Urbán Tamás

Kovács Kati pályafutása közel hat évtizedet ölel fel. Pár évvel ezelőtt a nála legalább harminc évvel fiatalabb tagokból álló Qualitons-szal koncertezett többször is. 

Fesztiválkérdések: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top