nlc.hu
Sztárok
Aláírást gyűjtenek Hopp Csilláért, L.L. Junior is támogatja

L.L. Junior aláírná a petíciót, amit azért indítottak, hogy ne emeljenek vádat Hopp Csilla ellen

Sokan megdöbbentek, amikor a rendőrség vádemelési javaslatot nyújtott be Hopp Csilla ellen. Az Árva Szülők Alapítvány petíciót indított azért, hogy ne legyen vádemelés, a kezdeményezésüket pedig LL Junior is támogatja.

Közismert tény, hogy Hopp Csilla 2019. augusztusában Zuglóban az utcán sétált L.L. Juniorral közös kisfiával, Dávidkával, amikor a gyerek a piros jelzés ellenére kiszaladt az úttestre, ahol elgázolta egy autó és az életét vesztette. Sokan értetlenül fogadták, amikor nemrég kiderült, hogy lezárult az eset rendőrségi vizsgálata, a rendőrök pedig vádemelési javaslatot nyújtottak be az ügyészségre Hopp Csillával szemben, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolnak. Mivel elítélés esetén ez 1-5 évig tartó szabadságvesztéssel is járhat, és úgy gondolják, hogy a gyermeke elvesztésénél nagyobb büntetés úgysem létezik egy anyának, ezért az Árva Szülők Alapítvány aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy ne emeljenek vádat Hopp Csilla ellen. Meglepő fejlemény, de L.L. Junior is támogatja a dolgot, sőt ő maga is aláírná – számolt be róla a Bors.

L.L. Juniorban már nincs harag (fotó: L.L. Junior Instagram oldala)

L.L. Juniorban már nincs harag (Fotó: L.L. Junior Instagram oldala)

A lapnak Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth Gábor elmondta, az ügyben a petíció aligha hoz majd áttörést, mégis fontosnak tartják, mivel a közvélemény szimpátiája sokat segíthet, és úgy tudják, az alapítvány jogi tapasztalatokkal és precedens értékű ügyekkel is rendelkezik, ezért kiemelten fontos számukra a támogatásuk. Az alapítvány kezdeményezését L.L. Junior is támogatja, aki elmondása szerint már megbocsátott Csillának és nincs harag benne, hiszen neki és kisfiának, Lacikának is rossz lenne, ha elítélnék Csillát.

Nekem is az a legjobb, ha együtt, azaz közös felügyelettel tudjuk nevelni a gyermekünket, heti váltásban, ahogyan most is tesszük. Azt szeretném, hogy Lacikát az édesanyja és az édesapja részéről továbbra is szeretet vegye körül és így nőjön fel. Én nem vádolom Csillát, éppen eléggé bántja őt a lelkiismerete.

L.L. Juniorról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top