nlc.hu
Sztárok

Fellebbez Berki Krisztián

Fellebbez Berki Krisztián, nem fogadja el a bíróság döntését

Berki Krisztián két év börtönbüntetést kapott a büntetőfékezésért, de nem fogadja el az ítéletet.

2018-ban büntetőfékezett Berki Krisztián egy busz előtt, csak a szerencsén múlt, hogy nem lett nagyobb baj. A busz néhány utasa megütötte magát a vészfékezés miatt, a jármű eleje összetört, de az izomceleb kocsijában is nagy kár keletkezett. Berki ügyét két nappal ezelőtt tárgyalták, a bíróság döntése alapján két év börtönbüntetést kapott, négy évre felfüggesztve, emellett pénzbírsággal illették és két évre eltiltották a vezetéstől. Az egykori Fradi-vezér nem ért egyet a döntéssel, fellebbezett. 

„Mivel az ügyész súlyosbításért fellebbezett, valószínűsíthetően mi is élünk a fellebbezési jogunkkal. Lesz másodfokú tárgyalás, a jogi képviselőmmel azon dolgozunk, hogy bizonyítsuk az ártatlanságomat” – árulta el a Borsnak Berki Krisztián, majd a felesége is elmondta a véleményét.

berki krisztián

Berki Krisztián (Fotó: Smagpictures)

„Nem gondoltam volna, hogy ez az ügy idáig elfajulhat. Súlyosabb tettekért kapnak az emberek letöltendő börtönbüntetést, mégis erre is számítottam. Az élet mindig ad számunkra feladatokat, akadályokat gördít elénk, amiket le kell győzni, vagy meg kell oldani” – részletezte a kismama. Az ítélkezési szünet miatt egyelőre áll az ügy, majd ősszel folytatódik. 

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top