nlc.hu
Sztárok

Antonio Banderas is szerepel majd az ötödik Indiana Jones-filmben

Újabb világsztár csatlakozott az Indiana Jones 5 stábjához

Az ötödik Indiana Jones-filmet jövőre mutatják be.

Bár a legújabb Indiana Jones-film forgatását egy időre le kellett állítani a 78 éves Harrison Ford sérülése miatt, a munkálatok gőzerővel zajlanak, hogy 2022-ben meg lehessen tartani a sokak által várt folytatás premierjét. 

Most a 24.hu szúrta ki, hogy Mads Mikkelsen és Phoebe Waller-Bridge után újabb világsztárral bővült a szereplők névsora. Antonio Banderas is szerepel majd a folytatásban, bár egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepre szerződtették a spanyol színészt, aki tavaly átesett a koronavírus-fertőzésen

Antonio Banderas is szerepel majd a legújabb Indiana Jones filmben

Harrison Ford az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben (Fotó: Getty Images)

Az ötödik Indiana Jones-filmet már évek óta ígérik, de a forgatás előkészítése sokáig húzódott. A kalapos régészprofesszor kalandjairól szóló filmekből eddig négy készült, az utolsót, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága címűt 2008-ban mutatták be. Az eddigi epizódokat Steven Spielberg rendezte, a most érkező ötödik filmet azonban az a James Mangold jegyzi majd, aki többek között a Logan rendezői székében is helyet foglalt. Spielberg producerként szerepel majd a stáblistán.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top