nlc.hu
Szabadidő

Harrison Ford balesetet szenvedett az ötödik Indiana Jones film forgatásán

Harrison Ford ismét megsérült filmforgatás közben

A 78 éves színész ezúttal a legújabb Indiana Jones-film készítése közben adta vérét a mozirajongókért.

Megsérült a vállán Harrison Ford amerikai színész az Indiana Jones-sorozat újabb részének forgatása közben egy harci jelenetben – közölte szerdán a Walt Disney.

Az ötödik Indiana Jones-film forgatása akkor folytatódik, amikor a 78 éves színész állapota megengedi – áll a cég közleményében, ehhez a forgatás menetrendjét szükség szerint átalakítják a következő hetekben.

A film bemutatóját már többször is elhalasztották, a Disney most 2022 júliusára tervezi a premiert. A filmgyártás júniusban kezdődött meg Londonban.

Harrison Fordot baleset érte az új Indiana Jones-film forgatásán

Harrison Ford ötödszörre bújik Indiana Jones bőrébe (Fotó: Getty Images)

Harrison Ford először 1981-ben, Az elvesztett frigyláda fosztogatói című filmben alakította a kalandor régész szerepét. A három további filmet 1984-ben, 1989-ben és 2008-ban forgatták.

A legújabb epizódban – amelynek rendezői munkálatait James Mangold (Az aszfalt királyai) látja el – Phoebe Waller-Bridge és Mads Mikkelsen lesznek Ford partnerei.

A színész korábban is sérült már meg filmforgatáson: 2014-ben eltörte a lábát, amikor a Csillagok háborúja folytatásában, Az ébredő Erő című film munkálatai során ráesett a Millenium Falcon űrhajó egy hidraulikus ajtaja.

Még több film az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top