nlc.hu
Sztárok

Gór Nagy Mária balesete után

Így van most Gór Nagy Mária a brutális támadás után

Még a kórházból is kiszökött próbálni.

Gór Nagy Máriát múlt héten, miközben hazafelé tartott a villamoson, kizsebelték, majd a színésznő tisztázatlan körülmények között kiesett a villamosból. Férje azonnal kórházba vitte, fejsérülését 12 öltéssel varrták össze, később az is kiderült, hogy az esés következtében a keze is eltörött, agyrázkódást kapott – írtuk meg mi is pár napja. A Blikk szerint Gór Nagy Mária azonban a balesete ellenére sem képes leállni a munkával.

Gór Nagy Máriát kizsebelték

Fotó: smagpix/Olajos Piroska

„A fejemen lévő sebet összevarrták, de aztán sajnos kiderült, hogy eltörött a csuklóm is, amit gipszbe tettek. Pénteken újabb röntgent csinálnak az orvosok, és azután döntik el, hazamehetek-e. Én nagyon bízom benne, hogy a hétvégét már otthon tölthetem” – mondta a népszerű színésznő.

Gór Nagy Máriát az sem állítja meg a munkában, hogy még öt hétig gipszet kell hordania. Elárulta azt is, hogy csütörtökön kiszökött a kórházból próbálni Budaörsre. „Rendezek egy darabot, aminek vasárnap lesz a premierje. Most egyáltalán nincs idő pihenni” – tette hozzá.

A színésznőre az utóbbi időben rájár a rúd. Súlyos koronavírus-fertőzése miatt a 73 éves színésznő csontsoványra, mindössze 45 kilóra fogyott, nem volt ereje és étvágya. Családja és a barátai is aggódtak érte, ám szerencsére sikerült kilábalnia a betegségből, és már visszaszedett pár leadott kilót is.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top