nlc.hu
Sztárok

Kirabolták Gór Nagy Máriát

Lelökték a villamosról, majd kirabolták – Súlyos sérüléseket szenvedett a 74 éves Gór Nagy Mária

Gór Nagy Mária súlyos sérüléseket szenvedett.

Gór Nagy Mária múlt héten, miközben hazafelé tartott a villamoson, kizsebelték, és tisztázatlan körülmények között kiesett a villamosból. A súlyos balesetéről a Story magazinnak mesélt.

„Arra még emlékszem, hogy fél nyolc körül hazafelé tartottam a villamoson, utána viszont képszakadás. Nem tudom, mi történt addig, amíg a férjem, Buda szó szerint vérbe fagyva nem talált rám az otthonunkban” – mesélte a koronavírust nehezen átvészelő Gór Nagy Mária, akit férje azonnal kórházba vitt, fejsérülését 12 öltéssel varrták össze, később az is kiderült, hogy az esés következtében a keze is eltörött, agyrázkódást kapott.

Gór Nagy Máriát kizsebelték

Fotó: smagpix/Olajos Piroska

„Az tény, hogy kizsebeltek. A táskámból eltűntek az irataim, köztük a védettségi igazolványom, valamint a bankkártyám, ami nálam volt. A hátamhoz volt fordítva a táska, a rendőrök szerint ez felhívás a zsebeseknek” – mondta Gór Nagy Mária, akit valószínűleg támadói először kilöktek a villamosból, majd ellopták a személyes tárgyait.

A színésznő történetét a Story magazinban meséli el.

Ambrus Attila és felesége másodszor is szülők lesznek

Sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top