nlc.hu
Sztárok

Csúnyán is végződhetett volna a Barátok közt

Boldog befejezéssel végződött a Barátok közt, de tragikus végkifejlet is lehetett volna

A Barátok közt készítői több befejezést is leforgattak.

Mivel sok információ kiszivárgott a Barátok közt végével kapcsolatban, ezért a szerkesztők úgy döntöttek, több befejezést is leforgatnak. Annyira titokban tartották az egészet, hogy még a szereplők is csak az utolsó epizód nézése közben jöttek rá, hogy miként fog végződni a 23 évig tartó sorozat. Végül happy end lett, de akár tragikus vége is lehetett volna.

barátok közt stáb

Barátok közt (Fotó: RTL)

Gigi és Olivér – Ahogy a nézők láthatták

A Várhegyi család boldogabb nem is lehetett volna, hiszen Gigi és Olivér nemrégiben megvásárolta a Rózsa Kávéházat, ám emiatt az esküvőjüket elhalasztották. Olivér kislánya, Panni azonban a Mátyás király tér lakói segítségével meglepetés esküvőt szervezett, ami mesésen alakult.

Gigi és Olivér – Ahogy alakulhatott volna

Az esküvő után, miközben Gigi és Olivér lubickol a felhőtlen boldogságban, megjelenik valaki, akiről azt gondolták, hogy már nem is él, ám feltűnése gyökeresen megváltoztatja mindannyiuk életét, sőt lehet, hogy a frissen kötött házasságot is érvényteleníti…

Szonja és Vince – Ahogy a nézők láthatták

Szonja és Vince jó ideje küzdött azért, hogy gyermekük legyen, ám számos megpróbáltatás után nem is egy, hanem két babájuk lesz, szinte egyszerre. Ugyanis várandós barátnőjük, Maja képtelen elfogadni gyermekét, ezért Vincéék örökbefogadhatják. Közben kiderül, hogy bár Szonja abbahagyta a hormonkezelést, a lombikprogram mégis sikeres volt, így saját gyermekük is születhet.

Szonja és Vince – Ahogy alakulhatott volna

Vince lelkesen újságolja a rosszulléttel küzdő Szonjával, hogy bár lemondtak a saját utódról, mégis szülők lesznek, hiszen Maja úgy döntött: örökbefogadhatják az ő születendő gyermekét. Szonja örömmel fogadja a hírt, de tragikus fordulat következik be…

Berényi Miklós karakteréhez kapcsolódóan is született alternatív befejezés, amit ma este a Fókuszban láthatnak a nézők!

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top