nlc.hu
Sztárok

Zoli gazda választottjai féltékenykednek

Házasodna a gazda: Zoli gazda két választottja csúnyán kibeszélte a többi lányt

Bemutatkoztak Zoli gazda és Viki gazdasszony jelöltjei, már az első napon felütötte a fejét a féltékenység.

A Házasodna a gazda idei évadának első részében Zoli gazda és Viki gazdasszony mutatkoztak be, illetve a jelöltjeiket is megismerhettük. Rekordszámú jelentkezés érkezett, nagyon sok embert választottak ki a gazdák. Viki jelöltjei már most próbálják lekörözni a többieket, mindenki a gazdasszony kedvében akar járni. Eközben Zolinál már féltékenykednek a lányok, kibeszélik egymást.

Eszter és Mónika hamar egy hullámhosszra kerültek, egyből ki is beszéltek mindenkit. Nem tetszett nekik a többiek viselkedése, szerintük sokat feltűnési viszketegségben szenvednek.

,,Én nem szeretem a megjátszott embereket magam körül. Én is magamat adom, és nem az, hogy ideges az ember, de nem szeretem ezt az egészet így”

– mondta a 39 éves Eszter, majd Mónika rákontrázott.

,,Van a Kata, meg a nem tudom ki, a Jumurdzsák, nem tudom a nevét. Annyira idegesítőek. Nem az idegesít, hogy nem tudtam beszélni a Zolival három mondatot, hanem, hogy voltak ott a társaságban a lányok és valamilyen szinten mindenki próbálta hagyni a másikat szóhoz jutni, de ők ketten végig daráltak, mintha muszáj lett volna” – fakadt ki a 25 éves Mónika. 

Még több sztárhír: 

házasodna a gazda eszter mónika

Házasodna a gazda balhé (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top