nlc.hu
Sztárok

Delhusa Gjon ezért fújol Boros Lajosra

Örökre megorrolt Delhusa Gjon Boros Lajosra: “Sírva jöttem ki tőle”

Delhusa Gjon azt mondja, sosem bocsátja meg Boros döntését.

Boros Lajos majdnem derékba törte Delhusa Gjon karrierjét – írja a Blikk. A 67 éves énekes bevallotta a bulvárlapnak, hogy a mai napig fájó szívvel emlékszik arra a pillanatra, amikor ajtót mutattak neki a Hungarotonnál: még pedig a hanglemezkiadó akkori popzenei főszerkesztője, Boros Lajos tanácsolta el a szakmától.

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon nagyon a szívére vette, hogy Boros Lajos egykor ajtót mutatott neki – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Delhusa Németországból hazatérve – ahol a 7 év alatt lemezt is kiadott és befutott – újra akarta kezdeni a magyarországi zenei pályafutását, ezért felkereste Borost. “Azt mondta, nem adja ki a lemezem és lehet, szakmát is kellene változtatnom, mert az ő olvasatában az én énekem nem eladható. Akkor ez annyira szíven ütött, hogy sírva jöttem ki tőle” – emlékezett vissza a koronavírust legyőző Delhusa, hozzátéve: ezt nem tudja Borosnak megbocsátani.

A rádiós ma már azzal indokolja a történteket, hogy akkoriban nem volt elég, hogy valaki népszerű, el is kellett adni a lemezeit, és szerinte Delhusa nem generált volna abban az időben nagy megtérülést.

Olvass még Delhusa Gjonról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top