nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi vad szettje

Elképesztően dögös szettben pózolt a Dancing with the Stars táncosa, Tóth Andi

Extrán szexi képpel lepte meg követőit Tóth Andi.

Nem fogja vissza magát Tóth Andi: újabb extrán szexi képpel lepte meg Instagram-követőit. A szókimondó énekesnőt ezúttal egy vad szettben kapták lencsevégre: bakancsban, neccharisnyában és apró forrósortban, félig lehúzott felsőben pózolt a kamerának, a képet pedig megosztotta a közösségi oldalán is.

A dögös szerelés feltűnik majd legújabb számának klipjében is, hiszen a fotót a „Dunapart” forgatása alatt készítették a Dancing with the Stars új évadának versenyzőjéről.

Andi mostanában rengeteg friss zenével lepte meg rajongóit, a nemrég megjelent, „Vétkeztem” című dalában ráadásul a tőle megszokott stílusban, de meglepő őszinteséggel vall érzelmeiről. 

Múlt héten derült ki, hogy a Dancing with the Stars második évadára is visszatér sokak kedvence, Andrei Mangra, a partnere pedig nem más lesz az idei szériában, mint Tóth Andi. A fiatalok hamar egy hullámhosszra kerültek, jól mennek a próbák, a profi táncos szerint az énekesnő egy igazi energiabomba.

tóth andi andrei mangra

Tóth Andi és Andrei Mangra (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top