nlc.hu
Sztárok

Cooky nem ok nélkül fogyózott

Cooky fogyással készül a Dancing with the Stars-ra

A műsorvezető lefogyott és már nagyon várja a szereplést.

A következő Dancing with the Stars évadában Cooky is versenyezni fog, méghozzá a feleségével. A műsorvezető a Ripostnak elmondta, hogyszorgalmasan gyakorol és az elmúlt hónapokban néhány felesleges kilótól is megszabadult.

„Nyolc kilót fogytam, de nem a műsor kedvéért. Tény, hogy jókor dobtam le a felesleget, mert szükségem lesz a kondira, ha ősszel bírni akarom a műsorban a kiképzést. Rengeteg vizet iszom, mert a bőrömre is nagy gondot fordítok és a szervezetemnek is jót tesz” – mondta Cooky, aki eddig is táncolgatott otthon a feleségével, ám Debóra korábbi versenytáncosként annál jóval többet vár majd tőle.

A két gyermekünknek köszönhető, hogy mára rengeteg türelmem van. A férjemhez is bőven lesz, ha nehezére esne elsajátítani a lépéseket. Sokan azt hiszik, hogy a közös munka miatt lesz közöttünk feszültség, de én inkább az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve. A férjem már most nagyon lelkiismeretes, mindent megtesz majd, hogy sokáig versenyben maradjunk ” – mondta Debóra, aki szintén izgatott a fellépés miatt. 

Fotó: (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Kapcsolódó könnyed hírek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top