nlc.hu
Sztárok

Az Operaház is reagált a Rubint-ügyre

Az Operaház is reagált a Rubint-ügyre: tisztázva lett néhány félreértés

Sajtóközleményben reagált a Magyar Állami Operaház a Rubint Réka-ügy kapcsán.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Juratsek Julianna, az Operaház balettművésze posztjában bírálta, hogy Rubint Réka edzést tart „balettművészeknek és vállalkozó kedvű kollégáknak” jövő tavasszal a Magyar Állami Operaházban.

A bejegyzésre Rubint Réka férje, Schobert Norbert is reagált, most pedig a Magyar Állami Operaház sajtóközleményt adott ki, amelyben tisztázzák, hogy a fitneszedző az opera felkérésére, egyetlen alkalommal tart fitnesztréninget az erre önként vállalkozó kollégáknak.

Azt is hozzáteszik, hogy Rubint Réka nem tart balettórát, az edzésen pedig az Opera minden munkatársa részt vehet, de az esemény maga nem kötelező. A programon a korábbi hírekkel ellentétben nem működik közre az Opera Zenekar sem, mindössze az edzéshez szolgáló zene alapját képezik majd az erre az alkalomra kiválogatott és remixelt operamuzsikák az intézmények felvételeiből.

Az Opera tervei szerint rögzíti a megvalósuló eseményt, majd azt elérhetővé teszik az intézmény közösségi oldalán. Azt is megjegyzik: Rubint Réka különleges edzése nagy érdeklődésre tarthat számot, és egyben bemutatja az Opera hivatalos megnyitás előtt álló Eiffel Műhelyházának tornatermét. 

Magyar Állami Operaház

Magyar Állami Operaház

(Index)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top