nlc.hu
Sztárok

Gönczi Gábor gigafogyása

Gönczi Gábort lelkileg is megviselte a gigafogyása

A híradós győzelmet aratott a túlsúly felett.

Gönczi Gábor az életmódváltás mellett döntött, aminek segítségével 10 kilót adott le 2 hónap alatt. Azt mondja, élete legjobb döntése volt, mert nem csak testileg, de lelkileg is sokkal jobban érzi magát.

Gönczi Gábor

Gönczi Gábor a fogyás előtt és után – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Gönczi Gábor a felesége miatt hozta meg az évek óta halogatott döntést, miszerint változtat az életmódján. “Beállított hozzám egy intelligens mérleggel, ami nézi többek között a testzsír-százalékot és a testtömeg-indexet, valamint egy gyógynövény-kapszulával. (…) Soha ilyen gyorsan nem mentek le rólam a kilók, 40 fölött pedig pláne” – árulta el a Tények Pluszban.

Elmondása szerint ő egy rutinos fogyókúrázó, mert mindig is hízékony volt. “Nálunk ez családilag, genetikailag kódolva van. Nálunk még a kutya is kövér. Megszoktam, hogy nagyon gyorsan feljön és kínkeservesen megy le. De ez most nem volt kínkeserves” – vallotta be a híradós, aki arról is mesélt, milyen plusz hatásokat érzékelt még a gigafogyása nyomán. “Jobb lett a teljesítményem. Elkezdtem jobban aludni, pedig 10 éve nem tudok jól aludni. Többet bírok a színpadon” – sorolta a hamarosan kétgyermekes apukává váló Gönczi, akit az is motivált a fogyásban, hogy 60 éves lesz majd, amikor a fia még csak 20. “Az ember azon elgondolkodik, hogy a fia gyógyszereket szedő, megtört hátú, bottal járó, öreg bácsit fog látni, vagy pedig egy életerős, izmos, jó kiállású apukát, akire büszke lehet. Én ez utóbbit választom. A kisfiam hőse szeretnék lenn” – jegyezte meg.

Olvass még Gönczi Gáborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top