nlc.hu
Sztárok

Kapás Bogiék Tokió utáni tervei

Kapás Bogi és párja esküvőt és családot tervez Tokió után

A fiatal úszópár már kitekintget a közös élet felé.

Esküvőt terveznek, közös gyereket és építkeznének is. Tele van tervekkel Telegdy Ádám magyar bajnok úszó és párja, Kapás Boglárka. A felkészülésük alatt látogatta meg őket a Tények Plusz stábja.

Kapás Bogi

Kapás Bogiék hamarosan belevágnak a közös életbe – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Telegdy Ádám elmondása szerint különleges és egyben izgalmakkal teli, hogy párjával közös hivatásuk van. A 25 éves úszó elárulta: szerelméért vagy a saját teljesítményéért fog-e jobban izgulni. „Kicsit talán a Bogiért jobban” – vallotta be.

Telegdy Ádám tudja, hogy párja minden döntésében mellette áll, ezért ő is támogatja, amiben csak lehet. Életük legfontosabb napja még hátravan: jövőre ugyanis jön a menyegző, az esküvői tanúja pedig az úszást a rapkarrierért feladó öccse, Dani lesz.

Szerintem mindkettőnknek nagyon fontos az úszás és az úszókarrier, de érzem már magunkon, hogy kicsit kitekintgetünk a közös életünk felé. Az, hogy jövőre házasság és építkezés, majd  gyerekek, ez a része ott van, mint egy stabil bázis nekünk” – nyilatkozta Telegdy Ádám.

Olvass még olimpikonokról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top