nlc.hu
Sztárok

Laky Zsuzsi a két megfulladt fiatalról

Laky Zsuzsi éppen ott volt a családjával, ahol megfulladt a két fiatal a Balatonban

Laky Zsuzsi éppen a helyszínen volt, amikor történt a tragédia.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, matraccal ment fürdeni a Balatonba egy jászberényi testvérpár, de mindketten belefulladtak a vízbe. A szél beljebb sodorta a matracukat, ám ők nem tudtak úszni, így történhetett a tragédia. A két fiatallal az alsóbélatelepi strandnál történt tragédia, három óra különbséggel találták meg a holttesteiket. A helyszíntől nem messze nyaral Laky Zsuzsi, aki látta a mentőhajókat és a mentőhelikoptert, majd később értesült is a tragédiáról.

„Kicsit később arra lettünk figyelmesek, hogy négy mentőhajó köröz nem messze tőlünk, majd jön egy mentőhelikopter is. Éreztem, hogy nagy a baj, amikor a mentőhelikopter felszállt és felváltotta azt egy másik rendőr. A gyerekeim is aggódva nézték a történeteket.
Szörnyű volt ezt megélni és látni azt, hogy milyen gyorsan múlhat ki egy élet… Sajnos később kiderült, hogy két gyerek (14 és 17 évesen) fulladtak bele a Balatonba! Nem tudtak úszni, a szél mélyebb részre sodorta őket matracostól. Mikor ezt meghallottam, teljes sokkhatás alá kerültem, és szerintem mindenki aki ott a partról ezt végignézte!” – írta a korábbi szépségkirálynő a közösségi oldalán, majd megkérte a követőit, hogy figyeljenek a gyerekekre, ne hagyják őket magukra, hiszen sajnos bármikor megtörténhet a tragédia. 

Még több sztárhír: 

laky zsuzsi

Laky Zsuzsi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top