nlc.hu
Sztárok

VV Zsófika kisbabája

VV Zsófika először mutatta meg a kisbabáját és kiderült, hogy már nem élnek együtt a gyerek apjával

VV Zsófika úszik a boldogságban, amióta megszületett kislánya, Luca Anna.

Még a barátait és a leghűségesebb rajongóit is meglepte VV Zsófika azzal, hogy kisbabát vár. Az egykori valóságshow-hős év elején jelentette be, hogy babát vár, azóta pedig már megszületett a pici, akit Luca Annának neveztek el a szülei. Zsófi kiteljesedett az anyaságban és az sem biztos, hogy megáll egy gyereknél.

„Soha nem lesz már olyan az életem, mint azelőtt, hogy csak beugrok a városba beülni valahova. Ezentúl ő már mindig itt lesz nekem és ez nagyon feltölt. Amikor csak ránézek, óriási energiát ad mindenhez” – mondta Zsófika és elárulta, hogy eleinte mindenen sírt, meghatódott a baba mozdulatain, viszont az édesanyja nagyon sokat segített neki ebben az időszakban is. 

„Azt hittem, nehezebb lesz, de olyan jó összhang van kettőnk között, hogy mindenképpen szeretnék még egy kisbabát. Ez a legcsodálatosabb érzés az egész világon. Tényleg nem tudom, hogy miért vártam erre 30 évet. Ha tudom, hogy ez ennyire csodálatos, akkor már két gyerekem lenne, ha nem három” – osztotta meg a nézőkkel Zsófika, aki a kislánya édesapjáról is beszélt.

„Ketten vállaltuk, nagyon sokat segít, bár most nem élünk együtt. Amit kérek, abban mindig partner, ott van mellettem, együtt megyünk nyaralni, szoros kapcsolatban van a gyerekkel, de jelen pillanatban nem élünk együtt” – árulta el az egykori VV-hős.

vv zsófika és baba

VV Zsófika és a kislánya, Luca Anna (Fotó: RTL)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top