nlc.hu
Sztárok

Görgényi Fruzsi: Szeretnék egy komoly embert magam mellé!

Görgényi Fruzsi a párkeresésről: „Nem fogok magassarkút és miniszoknyát felvenni csak azért, hogy jobban nézzek ki”

Görgényi Fruzsina úgy érzi, felkészült egy új kapcsolatra, ám Ámor nyila még mindig nem találta el.

Nemrég jött haza Horvátországból, a rajongók pedig már találgattak, hogy kivel utazott el nyaralni a Barátok közt sztárja. Görgényi Fruzsi elárulta, hogyan is áll most magánélete. „Nyitott vagyok az újra, járok rendezvényekre, rengeteget beszélgetek új emberekkel, ismerkedem” – mondta Fruzsi az nlc-nek.

Megnézem
Összes kép (3)

„Horvátországban egy nagyobb baráti társasággal voltam, pihentünk, jól éreztük magunkat. Jó volt kikapcsolódni és nem a külsőségekkel foglalkozni. A párkereséssel kapcsolatban megfogadtam magamnak, hogy most már nem fogok magas sarkút és miniszoknyát felvenni, csak azért, hogy jobban nézzek ki. Szeretném, ha nem emiatt figyelnének fel rám a férfiak. Kinőttem már abból, hogy mindig tökéletesen nézzek ki, és mindig a legjobb formámban legyek. Ha igazán tetszem valakinek, akkor úgy is vonzónak talál, ha éppen smink nélkül, a tengeri sótól összeragadt hajjal ücsörgök egy hajón egy felemás, push-up nélküli bikiniben. Az apró hazugságok, amiket a kapcsolat elején elhintünk, egy idő után feltorlódnak és félelmetesre nőnek. Szóval semmi értelmük.”

Fruzsi régóta készen áll egy új kapcsolatra (Fotó: Görgényi Fruzsina)

Fruzsi régóta készen áll egy új kapcsolatra (Fotó: Görgényi Fruzsina)

A színésznőt szó szerint ostromolják a férfiak. „Állandóan írogatnak az interneten, hogy szeretnének jobban megismerni, sok férfi akar a kedvesem lenni. Randira is hívnak folyamatosan, de tőlem távol áll az internetes írogatás. A barátaim feltettek az egyik társkereső oldalra is, hogy majd ott megtalálom az igazit. De megmondom őszintén, nem foglalkoztam vele, nem akarok ilyen módon ismerkedni. Azt viszont látom, hogy mindenki nekem keres pasit!”

Fruzsi elárulta, milyen az ideálja. „Egy férfi legyen udvarias, és meg tudjon nevettetni. Fontos, hogy konzervatív értékeket képviseljen és legyen mindenben határozott. Nem akarok már gyereket nevelni vagy megmenteni valakit. Szeretnék egy komoly embert magam mellé.”

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top