nlc.hu
Sztárok

Borbély Alexandra még várna a gyerekvállalással

Még nem áll készen a gyerekvállalásra Borbély Alexandra

Bár a Nagy Ervinnel kötendő esküvője már a kanyarban van, a gyerekvállalás még kicsit várathat magára. Őszintén vallott az ezzel kapcsolatos érzéseiről Borbély Alexandra.

Mióta a Mestercukrászban megsütötték az esküvői tortájukat, azt várja az ország, mikor jön már el a nagy pillanat. A Szentesi Évával közös vlogjában viszont nem ez, hanem a gyerekvállalás volt a téma, Borbély Alexandra pedig őszintén vallott az ezzel kapcsolatos érzéseiről – vette észre a Blikk.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin egy díszbemutatón (fotó: Profimédia)

Borbély Alexandra és Nagy Ervin egy díszbemutatón (Fotó: Profimédia)

Nagyon szeretnék gyereket, de még nem érzem azt, hogy itt az ideje. (…) Mindig is úgy gondoltam, hogy lesz gyerekem, és hogy sok gyerekem lesz, nyilván azért is, mert hárman vagyunk testvérek. Most 34 vagyok és még nincs. Nem a társadalmi elvárások miatt, de sokszor úgy gondolom, hogy „de hát én huszonévesen akartam anyuka lenni”. (…) De nyilván semmi sem véletlen, hogy miért nincs és én bízom a gondviselésben.

Kifejtette, hogy attól nem tart, hogy a gyerekvállalás a karrierje végét jelentené, ha egy olyan férfi áll mellette, aki támogatja őt, és az alakját sem félti a terhességtől. „A testemet abszolút odaadnám ezért” – fejtette ki, mert úgy gondolja, ha a megfelelő pasi van mellette, ő akkor is gyönyörűnek látná. És úgy tűnik, Nagy Ervin lehet az a megfelelő pasi, ha már idén nyáron összeházasodnak.

Borbély Alexandráról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top