nlc.hu
Sztárok

Siklósi Gergely hazaért Tokióból

Gyönyörű barátnője és szülei köszöntötték a Tokióból hazatérő ezüstérmes vívót, Siklósi Gergelyt

Siklósi Gergely ma reggel ért haza Tokióból, a családja várta a reptéren.

Csak pár nap telt el a tokiói olimpia kezdete óta, már most nagyon büszkék lehetünk a sportolóinkra. Elsőként Szilágyi Áron nyert aranyat, majd másnap Siklósi Gergely második lett, a bronzérmes kardcsapatunknak is nagyon örülünk, azóta pedig úszásban is hozzuk a már megszokott eredményeket. Siklósi Gergely egy kemény döntőben maradt alul, de nincs oka panaszra, ez volt az első olimpiája, még bőven van benne potenciál. Tegnap már haza is indult, a reptéren pedig a barátnője és a szülei várták.

Siklósi többször is említette, hogy az eredmények mellett az is fontos, hogy jól érezze magát a páston, a nyilatkozataiból pedig kiderül, hogy ez abszolút így volt. „Az első asszó után mondtam mesteremnek, Dancsházy-Nagy Tamásnak, hogy nem is annyira extra ez az olimpia, mint ahogy sokan leírták. Remélem, ezt érzem magam a következőn, meg az azt követőn is. A győzelem után jókedvűen jöttem le a pástról, bőven volt időm felkészülni a következő asszóra is, ezért jókat tudtam dumálni az interjúfolyosón” – mondta a Nemzeti Sportnak a vívó.

siklósi gergely

Siklósi Gergely (Fotó: Getty Images)

Még több olimpia: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top