nlc.hu
Sztárok

Házasodna a gazda: Tina és Zoli csókja

Házasodna a gazda: Tina rámászott Zolira, a fiúnak nem jött be a nyomulás

Zoli gazda és Tina randira mentek, ám nem úgy végződött, ahogy azt a lány eltervezte.

Bár Nádai Anikó meglátogatta Zoli gazdát és megkérte, hogy küldjön haza egy lányt, a Házasodna a gazda párkeresője még kért egy kis türelmet, így mind a négy jelöltje ,,versenyben maradt”. A tegnapi adásban Tinát vitte el randevúzni, aki jól kicsípte magát – Jázmin természetesen meg is jegyezte, hogy ő sosem öltözne fel így a tanyán. A randi egész jól sikerült, egészen addig, míg Tina akcióba lépett és lekapta Zolit.

Tina megcsókolta Zolit, ám a gazda ahelyett, hogy viszonozta volna a csókot, eltolta magától a lányt, ami nagyon rosszulesett neki. Amikor a szállásra ért, egyből a fürdőbe vezetett az útja, ahol kisírta magát, mielőtt bement volna a többi lányhoz a szobába. Persze látszott rajta, hogy könnyes a szeme, így egyből rákérdeztek, hogy mi történt. Tina nem mondta el részletesen, ám kicsit beszélt a randiról – Jázmin leleplező felvételt készített a beszámolóról, hogy megmutathassa Zolinak, milyen is Tina igazából.

Házasodna a gazda egyik párkeresője, Tina

A Házasodna a gazda párkeresője, Tina (Fotó: Sajtóklub)

Olvass még a Házasodna a gazdáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top