nlc.hu
Sztárok

Újabb részletek az Álarcos énekesről

Megújul az Álarcos énekes a harmadik évadra – íme az első négy álarc!

Az Álarcos énekes újabb évadával kapcsolatban sok a találgatás, most az RTL pontot tett a pletykák végére. Na jó, nem mindegyikre.

Hamarosan újra képernyőre kerül az Álarcos énekes, de nagy változások várhatók az első két évadhoz képest. Egyes információk szerint ismét lecserélődik a nyomozók csapata. Az első évadában Csobot Adél, Gáspár Laci, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs zsűrizett, a második szezonban Dancsó helyére Hargitai Bea érkezett, de a most akár a teljes nyomozói csapat megújulhat. Mivel Csobot Adél az X-Faktor mentora, talán az ő cseréje tűnik a legvalószínűbbnek, illetve elképzelhető, hogy újra egy álarcos lesz a nyomozó. A ma esti Fókuszból annyi kiderült: valóban lesz változás, ami a nyomozókat érinti.

“Ezt a játék történetében először Magyarországon vezetjük be, és nagyban megváltoztatja majd a játék menetét és dinamikáját” – mondta a műsor rendezője, aki elárulta, hogy már hosszú hónapok óta dolgoznak a jelmezeken. Most ebből négyet lelepleztek: íme a Kacsa, a Csacsi, a Róka és a Cápa!

Újabb részletek az Álarcos énekesről

Újabb részletek az Álarcos énekesről

Az RTL műsorán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top