nlc.hu
Sztárok

Curtis volt felesége cáfol

Curtis volt felesége tagadja, hogy eltiltotta a fiukat a rapper barátnőjétől

Krisztike nem bírta tovább a vádaskodást, a közösségi oldalán mondta el a véleményét.

Tegnap mi is megírtuk, hogy Curtis fia múlt hétvégén ünnepelte a születésnapját, ahol a rapper barátnője nem volt jelen. Sokan arra következtettek, hogy ez direkt történt így, sőt, a rapper nyilatkozata szerint megegyeztek a volt feleségével, hogy majd akkor mutatják be Doncsit a párjának, ha úgy érzik, eljött az ideje. Ehhez képest Curtis volt felesége, Krisztike este a közösségi oldalán kelt ki magából és elmagyarázta, hogy mi is történt valójában. A videókat 24 órán át itt nézheted vissza. 

Krisztike úgy kezdte a videót, hogy az ismerősei küldték át neki a tegnapi cikkeket, ám ezekből egy szó sem igaz.

„Szeretném megsúgni, hogy én voltam az, aki mondta az Atinak, hogy ha szeretné, hogy a párja megismerje – hónapokkal ezelőtt – a gyerekünket, akkor előtte szeretném én megismerni, ami azt gondolom, hogy tök normális, hiszen minden normális szülő tudni szeretné, hogy hova vagy kihez engedi a gyerekét. Ez így is történt, bemutatta nekem, azóta tök normális, emberi viszonyt ápolok a Judie-val, mi mindent közösen, a gyerekünk apukájával beszélünk meg és döntünk el”

– árulta el a hosszú videósorozatban Curtis exe, aki azt is elmondta, hogy meghívták Juditot a szülinapi buliba, de olyan előre eltervezett programja volt, amit már nem tudott lemondani.

curtis exe krisztike

Curtis volt felesége, Krisztike (Fotó: Instagram)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top