nlc.hu
TV-sztárok

Curtis barátnője még nem találkozott kisfiával

Nem láthatja barátnője Curtis gyermekét

Judit nem volt jelen a kisfiú születésnapi zsúrján és keresztelőjén sem.

Nemrég ünnepelte második születésnapját Curtis kisfia, Doni, ám a Blikk információi szerint a partin nem volt jelen a rapper barátnője, Judit. Ennek állítólag az oka, hogy a gyermek szülei egyezséget kötöttek, hogy a kisfiú egyelőre ne találkozzon édesapja új párjával.

„Hiába tudja mindenki, hogy Curtisnek új kedvese van, ilyenkor olyan, mintha ez az egész nem létezne. Persze, senki nem akar beleszólni, ez az ő dolguk, de már több mint egy éve együtt vannak Judittal, kulcsuk van egymáshoz, és teljesen egyértelmű, hogy szeretik egymást, komolyan gondolják a kapcsolatukat” – nyilatkozta egy ismerős. 

Maga Curtis korábban így nyilatkozott arról, miben állapodtak meg kisfia édesanyjával: „Judy és Krisztike nem találkoztak még, ahogyan a párom és a kisfiam sem. Ezt így beszéltük meg Krisztivel, és ez így is van jól. Nem tudom, Judyt ez zavarja-e, mert nem szoktunk erről beszélni.” Az a lapnak nyilatkozó ismerős szerint Judit elfogadta, hogy személyesen nem találkozik Donival, de párja gyakran mutat neki fotókat, videókat a kisfiúról, és olyan is volt már, hogy videócseten látták egymást.

A Blikk szerette volna az érintetteket is megkérdezni az állítólagos egyezségről, de Curtis és volt párját nem érték el, a rapper barátnője pedig nem nyilatkozott. 

Curtis

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Még több hír Curtisről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top