nlc.hu
Sztárok
Majka betegsége

Majkának nincs jó híre: „Remélem, nincs nagyobb baj…”

Hatalmas lendülettel vetette bele magát Majka a munkába, de most nem volt jó híre a rajongóknak.

Majka újult erővel vetette bele magát munkába, és miközben gőzerővel készül a Sztárban sztár leszek! második évada, a zenész sorra adja a koncerteket is. 

Majka lebetegedett

Majka a Sztárban sztár leszek! egyik mestere (Fotó: Sajtószoba)

Most azonban rossz hírt közölt: 

„Nincs jó hírem, lebetegedtem, a mai ceglédi koncertet le kellett mondanunk… Napok óta alig van hangom, fáj a tüdőm és csak fekszem… remélem, nincs nagyobb baj. Senkinek sem kívánom ezt.. Tudom, a szervezők mindent megtettek, hogy jó hangulatú esténk legyen, sokan váltottak is jegyet.. A pandémia után pláne nem kalkulált már senki ilyen vis maiorral… magam sem. A múlt heti Parkos siker után hirtelen a mi stábunk is leáll… szörnyű ez az egész… Hálás vagyok Kowáéknak, hogy beugranak helyettünk! A szervezők és a menedzsment is azon van, hogy megoldást találjunk, egyeztetünk új koncert dátumot. Köszönöm a megértéseteket!! Sajnálom.. pótoljuk!” – írta a közösségi oldalán és számtalan ember kívánt neki jobbulást. Egyesek remélik, hogy csak a sok munka miatt merült ki a zenész szervezete és hamar regenerálódik, mások már attól féltik, nehogy ismét kórházba kerüljön

Majkáról sokat hallani mostanában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top