nlc.hu
Sztárok

Terézia mégis összejönne Pista gazdával

Házasodna a gazda: Terézia a műsor után többször hívta Pistát randira, de a gazda nem élt a lehetőséggel

Úgy látszik, Terézia mégsem talál egy ujjára tíz Pista gazdát.

Bár Pista nagyon jól érezte magát a Házasodna a gazda forgatása alatt, végül nem találta el Ámor nyila, az utolsó adásban ugyanis megmondta Teréziának, hogy ő olyan nőt keres, akihez a tanyasi élet is közel áll. Terézia ekkor azt mondta, hogy minden ujjára talál tíz Pista gazdát, szóval nem rázta meg a visszautasítás. A nőt egy luxustanyára vitte randizni a gazda, ahol nagyon jól érezte magát, meg is jegyezte, hogy hozzá ez nagyon közel áll és legszívesebben itt lakna. Mint kiderült, Pista végül is jól járt, hogy nem marasztalta Teréziát.

A Story magazinnak ugyanis elárulta, hogy köze van a luxustanyához (az pontosan nem derült ki, hogy mi), ám ezt nem akarta hangoztatni, éppen azért, hogy ne ez alapján döntsenek a jelöltek. „Terézia még háromszor hívott telefonon, hogy találkozzunk, amióta befejeződtek a forgatások. Úgy látszik, mégsem találta meg az ujjaira azt a tíz Pistát. A találkozó nem jött létre, mert komolyan gondoltam, amit a kamerák előtt mondtam: ha valaki nem tudja elképzelni, hogy itt éljen velem a tanyán, akkor nincs esélye” – részletezte a lapnak Molnár István.

Az is kiderült, hogy a Házasodna a gazda óta nagyon sokan keresik, a harmincas korosztálytól egészen a hetvenesekig, sokan meg szeretnék ismerni, hiszen szimpatikus volt, amit a műsorban mutatott. Pista állítja, akár még egyszer szerepelne, hiszen nagyon jól érezte magát a forgatások alatt.

Még több részlet a ma megjelent Story magazinban:

story magazin 08.17

A Story

Még több sztárhír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top