nlc.hu
Sztárok

Nagy László először beszél a kapcsolatáról

Nagy László tiszta vizet önt a pohárba: „Tisztességesen távoztam a házasságomból”

Nagy László korábban sosem beszélt a magánéletéről, most mégis úgy érezte, tisztázni szeretne pár dolgot.

Tavasszal derült ki, hogy a kézilabdázó Nagy László és a fitnesztréner Sónyák Szilvia egy párt alkotnak. Nagy visszhangja volt a kapcsolatnak, hiszen azt sem lehetett tudni, hogy a klubigazgató elvált, ehhez képest már egy másik nő oldalán volt boldog. A volt felesége akkor úgy nyilatkozott, hogy még nem indították meg a válást, sőt, nem is éltek külön, amikor a férje már egy másik nővel posztolt a közösségi oldalán. Nagy László máshogy emlékszik, először és utoljára nyilatkozott a szerelmi életéről a Story magazinnak

„Sok támadást kaptam, kaptunk Szilvivel, rengeteg a valótlan állítás. A húszéves házasságom elfáradt, és abból én 2020 decemberében tisztességesen távoztam. Mindent megbeszéltünk, és mindketten elfogadtunk a helyzetet a gyerekem anyjával, Erikával. Szilvivel először januárban találkoztam, amikor már egyedülálló voltam” – szögezte le Nagy László, akinek az a legfontosabb, hogy a lányával továbbra is ugyanolyan legyen a kapcsolata, mint a válás előtt. Nehéz, hiszen Debora az édesanyjánál maradt, míg jelenlegi párja kislánya velük él. 

Senkinek sem könnyű egy válás, de hiszem, hogy egy új élethelyzet sem gyengíthet meg hosszú távon egy olyan apa-lánya kapcsot, mint a miénk. Szeretném, ha tudná, hogy mindig mindenben számíthat rám.

A ma megjelent Story magazinban további részleteket olvashatsz:

story magazin 08.17

A Story

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top