nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltánék nem mutogatják a gyereküket

Bereczki Zoltánék eldöntötték: sohasem mutatják meg a kislányukat, Flórát

Elhatározták, nem mutogatják közös gyermeküket, hiába várják a rajongók.

Mint arról beszámoltunk, augusztus elején megszületett Bereczki Zoltán és Bata Éva első közös gyermeke, Flóra. A színészpár azonban úgy döntött, nem mutogatják a kislányukat. Bereczkiék már a kapcsolatuk elején tudatos döntést hoztak arról, hogy közös hétköznapjaikat megtartják maguknak – írja a BEST magazin.

Bereczki Zoltán és Bata Éva

Bereczki Zoltán és Bata Éva rajongói hiába várnak a cuki babafotókra (Forrás: BEST – címlap)

Még közös fotót sem lehet találni róluk. Közösségi oldalaikat nézegetve is feltűnhet követőiknek, hogy mindenhol egyedül szerepelnek, meghitt, összebújós fotó azután sem készült, hogy kiderült, gyermeket várnak. A 34 éves színésznő a 9 hónap alatt egyetlen pocakos fotót osztott meg magáról a genetikai vizsgálata után, de ott is csak egyedül szerepel. 

„Mindketten sokat dolgoztak, dolgoznak azért, hogy ennyire elismertek, közkedveltek legyenek, de népszerűségüket továbbra is a munkájukkal és nem a cuki gyerekfotókkal szeretnék növelni. Zoli nagyobbik lányát, Zorkát sem
posztolgatja, és ezt is megértették az őt követők” – mondta el a pár közeli barátja.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST nyitó

Még több sztárbaba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top