nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka a légzésterápiáról

Rubint Réka: „Tizenkilenc éve terápiára járok”

A fitneszlady kidolgozta a félelmeit magából. Elárulta, hogyan teremtette meg a belső békéjét.

Nagy rajongótábora van, csak a Facebook-oldalán majd’ egymillióan követik, de sajnos akad olyan is, aki gyűlölködve ír neki és róla. Vajon hogy viseli mindezt? Rubint Réka többek között erről is beszélt a BEST magazinnak adott interjúban.

Rubint Réka

Hála a terápiának, Rubint Réka ma már magabiztosan felül tud kerekedni a támadásokon (Fotó: Sajtóklub)

„Tizenkilenc éve járok légzésterápiára, ahol sokat foglalkoztunk és foglalkozunk a mai napig azzal, hogy mi miért történik. Volt alkalmam szembenézni magammal, a félelmeimmel, úgy érzem, óriási fejlődésen mentem keresztül” – árulta el a 43 éves fitneszlady, aki a terápiára járás okairól is mesélt.

„Hat hónapos kismama voltam Larával, és rengeteg támadást kaptam. Hónapokon keresztül azt írták az újságok, hogy a házasságom Norbival marketing- és érdekházasság. (…) Mivel képtelen voltam az alaptalan és sértő vádakat a helyükre tenni, tudtam, segítségre van szükségem. Ekkor találtam meg Katát, a terapeutámat, az én angyalomat és segítőmet. Rájöttem ugyanis, hogy Rubint Réka testében nem remeghet Rubint Réka lelke. A félelmeimet, a bizonytalanságaimat ki kellett magamból dolgozni, hogy tisztában legyek önmagammal. (…) Hosszú-hosszú évek tanulása, munkája volt ez, és ez a mai napig tart, de ma már pontosan tudom, ki is vagyok valójában” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST nyitó

Olvass még Rubint Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top