nlc.hu
Sztárok

Rubint Rékát el akarták gázolni

Rubint Réka vérfagyasztó történetet hozott nyilvánosságra

Rubint Réka beszélt egy bizonyos csoportról, ahol az ő családját beszélik ki.

Rubint Réka a 168 órának adott egy hosszabb interjút, ahol többek között arról is beszélt, hogy a sok szeretet mellett sajnos rengeteg támadás éri őket. Mesélt egy bizonyos Facebook-csoportról, ami évekkel ezelőtt alakult: itt leginkább az ő családját beszélik ki, képeket és történeteket osztanak meg. Nyilván mindegyik ilyen sztori zavaró, ám vannak olyanok, amelyek nagyon megijesztették a fitneszladyt. 

„Például előfordult, hogy terhesen átkeltem egy zebrán, a kezemben Larát fogtam. Az úton pont a csoport egyik tagja engedett át, lefotózott, a poszthoz pedig az alábbi szöveget írta: »Percekig gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek«. Alatta mentek a gyűlölködő kommentek ezerrel. Sokan azt kívánták, bár elütött volna. Mások lekurváztak. Volt olyan is, hogy eljöttek egy telt házas fellépésemre, lefotóztak, a poszt szövege pedig a következőképpen szólt: »Hoztam egy kis savat, csak azért nem öntöttem Réka szemébe, mert ott köröztek a biztonságiak«. Ez a megnyilvánulás tisztán tükrözi ennek a csoportnak az elmeállapotát és a lelkivilágát” – mesélte a lapnak a borzalmas történetet Réka.

rubint réka

Rubint Réka (Fotó: Smagpictures)

Még több sztárhír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top