nlc.hu
Sztárok

Rubint Rékát támadják

Rubint Réka: „Amikor bántanak, elgondolkozom azon, hogy mi az én bűnöm”

Rubint Réka gyakran elmélkedik azon, hogy miért bántják ilyen sokan.

Rubint Réka nemrég ért haza a Santorinin tartott Alakreform táborából, ahova ezúttal a két idősebb gyereke nem tartott vele. A fitneszlady évek óta teljes létszámú táborokat tart, rengetegen járnak az óráira, nagyon sokan követik a közösségi médiában, de a mai napig akadnak olyanok, akik megkérdőjelezik a sikereit – hozzájuk szól Réka legutóbbi posztja.

„Rengeteg szeretetet és sok-sok támadást kapok… Vidéki lány vagyok, aki 19 évesen, szeretettel és lelkesedéssel a szívében, egy szál térképpel a kezében, elindult »felfedezni« a világot! Azt a világot, ami sokszor egészen más, mint az én világom, hiszen léteznek benne más energiák is … Amikor bántanak, elgondolkozom azon, hogy valójában, mi az én bűnöm azon emberek szemében, akik talán még soha nem is találkoztak velem és semmit nem tudnak rólam … viszont ismeretlenül, előszeretettel törnek pálcát a fejem felett! Szoktam ezen gondolkozni, mert szeretném megtalálni az okát … s ilyenkor mindig u.arra a megállapításra jutok: a lelkem, a szeretetem és a lendületem »égeti« őket. A bűnöm az, hogy imádom a családomat! Szerelemmel szeretem a Szerelmemet! Imádom az embereket és Imádom a munkám! Imádom az életemet! Hálás vagyok a Sorsnak, hogy adhatok és Szerethetek! Mindig és mindenhol … mert ez éltet!!!” – írja közösségi oldalán Rubint Réka. 

Még több sztárhír: 

rubint réka

Rubint Réka (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top