nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor átalakulása

Ennyit változott Krausz Gábor a Séfek Séfe első évada óta

Krausz Gábor nagy nőcsábász hírében állt, ma már pedig büszke családapa és férj.

Krausz Gábort a TV2 Séfek Séfe műsorából ismerhetjük, ahol a zsűri egyik tagjaként szerepelt a 2017-es és 2019-es évadban is.

A köztes időben, 2018-ban bombaként robbant a hír, hogy egy párt alkot Tóth Gabival, erről először a Story magazinnak mesélt. 

Krausz Gábor átalakulása

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2018-ban. (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

„Én semmi máshoz nem értek, mint a főzéshez. Ha egy nő előtt villogni szeretnék, azt csak a főzési tudományommal tehetem meg. Korábban, ha kétszer főztem valakire, akkor sokat mondok. Most nagyon jólesett, hogy főzhettem Gabinak és magamnak. Csak annyit mondok, ízlett neki.”  – mondta korábban Krausz Gábor.

Most pedig új kihívás vár rá, hiszen ő is szerepel a TV2 legújabb műsorában, a TOTEM-ben, amiről így nyilatkozott:

„Egyrészről nagyon izgulok, nem tudom, hogy mi vár rám, ilyen versenyt még nagyon nem láttunk, így nem is volt mire készülni, ami egyrészről jó, mert majd a meglepetés ereje hat, másrészről nyugodt vagyok, mert itt vagyunk a szabadban, a természetben…vegyes érzéseim vannak” – mondta a TOTEM-mel kapcsolatban Krausz Gábor.

Még több sztárhír: 

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top