nlc.hu
Sztárok

Esztergályos Cecília súlyos balesete

Üvöltött a fájdalomtól Esztergályos Cecília

A 78 éves színésznőnek nem ez volt az első súlyos balesete.

Eldobta a járókeretet Esztergályos Cecília, igaz, csak a Tények Plusz stábja kedvéért, aztán bevallotta, hogy még kicsit bizonytalanul áll a lábán.

Esztergályos Cecília

Óriási fájdalmai voltak Esztergályos Cecíliának, odahaza történt a baleset – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A 78 éves színésznőnek nemrég súlyos balesete volt: kiugrott a combcsontja. Otthon volt, egyedül, azt mondta, üvöltött a fájdalomtól, fohászkodott, hogy ne ájuljon el, de aztán ki tudta hívni a mentőket. Meg kellett operálni, de már otthon lábadozik.

Ilyen fájdalmat elviselni nem lehet. Úgy üvöltöttem, mint egy állat. (…) Zsebemben volt a telefon, felhívtam a mentőket. Rögtön kijöttek. Szerencsére a férjem itthon volt. Ordítottam neki, hogy ‘Péter, gyere! Nagy baj!‘ ” – emlékezett vissza a történtekre Esztergályos Cecília. “Tudtam, hogy kiugrott a lábam. (…) és megfordult. Ezt élő ember nem bírja elviselni, elájulnak általában. Én nem ájultam el” – vallotta be a színésznő, aki reméli, hamarosan újra színpadra állhat.

Mint mondja, a mostani balesete egyfajta figyelmeztető jel volt a számára: be kell látnia, hogy megöregedett.

Olvass még Esztergályos Cecíliáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top