nlc.hu
Sztárok

Vígszínház pénzügyei

Még mindig Eszenyi Enikő dönt a Vígszínház alapítványainak pénzeiről

Eszenyi Enikő nem távozik az alapítványok kuratóriumából, így ő maga is dönthet a Vígszínház pénzügyeiről.

Ahogy korábban a Blikk megírta, a Vígszínházban, a Marton László által létrehozott két alapítvány kuratóriumának tagja Magyar Péter korábbi produkciós igazgató, Hegedűs D. Géza, valamint Eszenyi Enikő is, aki miután távozott a színház éléről, a kuratóriumban betöltött helyéről nem mondott le. 

Szeptemberben indul az új évad, régi-új színészeket is szerződtetett a teátrum, visszatér például Stohl András és Kovács Patrícia is. A lap információi szerint az alapítványok által kezelt mintegy félmilliárd forint a teátrum saját költségvetését egészítheti ki, ami nem kis tétel.

Eszenyi Enikő nem mond le

(Fotó: Vörös Szilárd/smagpix)

“Sajnos a sokak által remélt változás a kuratóriumok személyi összetételében eddig nem történt meg, de továbbra is bizakodunk az érintettek együttműködésében” – nyilatkozta a Blikknek Mádi Zoltán, a Vígszínház gazdasági igazgatója.

“Eszenyi Enikő visszalépett a Vígszínház vezetői pályázatától, azonban az alapítványok kuratóriumi pozícióiról nem mondott le, hasonlóan Magyar Péter volt produkciós igazgatóhoz, aki már szintén nincs a korábbi pozíciójában. Így természetesen minden felmerülő kérdés kapcsán hozzájuk kell fordulnunk” – mondta korábban a Blikknek Rudolf Péter igazgató.

Olvass még Eszenyi Enikőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top