nlc.hu
Sztárok
Fehér Anna a Mintaapákban

Fehér Anna a Szomszédok óta nem szerepelt sorozatban, a Mintaapákra mégis igent mondott

A Jászai Mari-díjas Fehér Anna a Szomszédok óta nem vállalt sorozatszerepet, most a Mintaapák miatt tért vissza hozzá a színház világából.

Hihetetlen, de Fehér Annát utoljára a Szomszédokban láthattuk, már ami a televíziós sorozatokat illeti. A színésznő rengeteg felkérést kapott az elmúlt években, de mindig visszautasította őket. Pár hónappal ezelőtt megkereste a TV2, hogy szerepeljen a Mintaapákban, amire viszont már igent mondott. A Mokkában elárulta, hogy miért.

 „Nem hoztam könnyen döntést a felkérés kapcsán. Még mindig az a hűség vezetett, hogy én Horváth Ádámhoz tartozóan voltam a Szomszédokban, és amikor vége lett ennek a hosszú szériának, úgy éreztem, én már többé nem szerepelek majd sorozatban. Kerestek is többen, de mindig nemet mondtam. (…)A kíváncsiság vezérelt és az, hogy éreztem, ennyi idő elteltével ez már egy másik műfaj nekem is. Fontos volt, hogy tudjam, én ennek a produkciónak hogyan lehetek tartalmilag, színészileg, koncentrációban megfelelni. A kihívás nagyon érdekelt a dologban, és utólag azt kell mondjam, jó döntés volt, hogy vállaltam” – részletezte a reggeli műsorban az elfogadást hirdető Fehér Anna.

fehér anna tv2

Fehér Anna (Fotó: TV2)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top