nlc.hu
Sztárok
Schobert Norbi a friss amerikai kutatásról

Schobert Norbi kifakadt: “Legalizálni akarják az emberek számára a tuti halált”

Schobert Norbi egy friss amerikai kutatás eredményére reagált a Fókuszban.

Egy amerikai kutatásra hivatkozva azt írja egy internetes hírportál, talán mégsem olyan egészségtelen a cukorfogyasztás, mint gondoltuk. Amerikai kutatók bizonyítják be egy új tanulmányban, hogy nincsenek is olyan káros hatásai. A kutatás Schobert Norbinál kiverte a biztosítékot – derült ki a Fókusz riportjából. A fitneszguru szerint nem normális, hogy napjainkban százszor annyi cukrot fogyasztunk, mint az indokolt lenne.

Schobert Norbi

Schobert Norbi szerint nem más ez a friss kutatás, mint egy világszintű üzleti biznisz – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Legalizálni akarják az emberek számára a tuti halált. Nem lehet ilyet épp ésszel leírni, hogy ‘nyugodtan fogyasszál cukrot!’ “” – utalt Schobert Norbi a friss amerikai kutatásra. “Én olvastam ezt az új kutatást a hétvégén, és annyira szomorúnak, annyira korruptnak, annyira bárgyúnak éreztem, hogy nem volt kedvem se megosztani, se kommentálni. Nagyon szégyellem magam azon orvosok és szakemberek helyében, akik egy ilyen statisztikát összeállítanak. (…) Azt állítani, hogy a finomított cukor és a finomított szénhidrátok fogyasztásával akár még karcsúbbak is lehetünk, mint azok, akik pont az ellenkezőjét eszik, ez pont olyan, mintha hivatalosan bebizonyítaná valaki statisztikai alapon, hogy igazából mégis lapos a Föld” – fakadt ki a fitneszguru, aki szerint ennek a friss kutatásnak csupán az a célja, hogy az embereknek minél több olcsón előállított élelmiszert adjanak el drágán.

Olvass még Schobert Norbiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top