nlc.hu
Sztárok

Szombathelyi Dávid, a Chain Bridge Pop gitárosát műtötték

Komolyan megsérült Szombathelyi Dávid, műteni kellett a gitárost

Új klip forgatása után sérült meg a Chain Bridge Pop basszusgitárosa, Szombathelyi Dávid.

A Dal 2021-es színpadát is megjárt Chain Bridge Pop a megszokott líraibb dalok után most mindenkit megtáncoltat, és a Nem szomorú című dalhoz egy vidám klipet is forgattak.

“Azt mondta a menedzserünk, hogy jó lenne végre valami vidámabb hangvételű dalt kihoznunk, épp egy demón dolgoztam, és elneveztem emiatt Nem szomorúnak. Aztán így maradt a beszélgetéseinkben, és ráragadt a dalra, de tényleg passzol rá” – magyarázta el a szokatlan címet a banda frontembere, és a szám szerzője, Hajdu Erik. Ahogy ő fogalmazott, a zenekar most egy olyan tracket rakott össze, amin nem kell sokat gondolkodni, inkább csak a hangulatát átérezni.

Chain Bridge Pop CBP

Chain Bridge Pop (CBP) gitárosa a klip forgatása után sérült meg (Fotó: Panamyphoto)

“A Tedd fel a kezedet sorra remélhetőleg tényleg mindenki felteszi majd a kezét, aztán pedig végigcsápolja a CBP koncerteket. Az egyetlen ember, akinek lesz kifogása arra, hogy ne legyen a levegőben a keze, az Dávid lesz, a basszusgitárosunk, aki sajnos a napokban mindkét könyökét eltörte.”

Szombathelyi Dávid, a zenekar basszusgitárosát a klip leforgása után néhány nappal érte baleset. A zenész épp építkezik családjával, és akkor sérült meg, amikor leesett a létráról. A napokban meg is műtötték, rettentő fájdalmai vannak, jó néhány hétig nem tud majd zenélni, és a banda folyamatosan koncertezik, ezért gyorsan kellett megoldaniuk Dávid hiányát.

A Chain Bridge Pop együttes basszusgitárosa, Szombathelyi Dávid mindkét könyökét eltörte

A Chain Bridge Pop együttes basszusgitárosa, Szombathelyi Dávid mindkét könyökét eltörte

“Kicsit most át kellett hangszerelnünk a dalokat, ugyanis jó néhány koncertünk lesz a következő hetekben-hónapokban, ahol Dávid nélkül kell helytállnunk. Sőt, az áthangszerelés mellé én is beszállok basszerozni, a dalaink épp olyan jól fognak megszólalni, mint eddig bármikor, reméljük, azért Dávid hamarosan velünk tud tartani, az őszi turnénkon már jó lenne, ha ott lehetne” – mondta Erik, aki nagyon várja vissza a barátját. 

“A zenekar tagjai nagyon jó fejek voltak, a műtétem után egyből másnap bejöttek hozzám a kórházba. Zenélni ugyan még egy ideig nem fogok tudni, de ugyanolyan gyakran találkozunk majd, hiszen ezer éve barátok vagyunk” – mondta Dávid, aki szeptember 8-án az A38 hajón még nem tud a csapattal tartani.

Akiknek szintén drukkolunk, hogy jobban legyenek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top