nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa le akarja küzdeni a nehézségeket

Demcsák Zsuzsa: “Ott álltam és potyogtak a könnyeim”

A Best legújabb exkluzív fotózásán a Dancing with the Starsra készülő Zsuzsával beszélgettek az új külsejéről, kapcsolatokról, nőiességről és egy csodás új életről

A napokban ünnepelte 43. születésnapját Demcsák Zsuzsa, aki teljesen megváltozott, amióta két évvel ezelőtt megismerte mostani férjét, Krishant, és a pár azóta is nagyon boldog. Egyesek szerint megtalálta a fiatalság titkát, mert évről évre mintha csak fiatalodna, és azt mondják, 10 kilót fogyott a Dancing with the Stars miatt, ezt pedig a műsor sajtótájékoztatóján is mindenki láthatta.

Demcsák Zsuzsa a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Demcsák Zsuzsa a Dancing with the Stars sajtótájékoztatóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

 „Csak 4-et, de azt pontosan onnan, ahonnan kellett” – mesélte a műsorvezető a BEST magazinnak adott interjúban, és ebben nem kis szerepe volt a napi négyórás táncpróbáknak, valamint a rendszeres futásnak, amit idővel sikerült megszeretnie. 

„Tisztában voltam azzal, hogy ez rengeteg meló. Végül azért döntöttem úgy, hogy elvállalom, mert szeretném kihozni a testemből mindazt, amivel még inkább felébreszthetem a nőiességem. Meg akarok tanulni a tánc nyelvén kommunikálni. A tánc, különösen a műsorban látható sztenderd táncok hihetetlenül gazdagok azokban a finom, mégis erőteljes mozdulatokban, amelyek a női attribútum kiteljesedését jelentik nekem. Nagyon szeretném jobban átélni és átadni a befogadás, a kedvesség, a lágyság, a légiesség élményét. Mindazt, ami természetesen kapcsolódik a nőiességhez.”

A táncpróbákon nem ment minden simán,  Zsuzsa gyakorlatilag pánikba esett a gondolattól is, hogy táncosa a magasba emelje. „Ott álltam a próbateremben, és potyogtak a könnyeim. Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy fog ez a szegény fiú engem 60 kilósan csak úgy a magasba lendíteni, de ennél sokkal rosszabb volt, hogy nem tudtam, hogyan bízzak meg benne. Hiába mondták, hogy engedjem el, és bízzam rá magam, ez ment a legnehezebben. Pedig ez az a látványos elem, amit a női partnerek kifejezetten szeretnek.”

BEST magazin - címlap

BEST magazin fotózásán mesélt Demcsák Zsuzsa

A Dancing with the Stars versenyzői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top