nlc.hu
Sztárok

Különleges műsorokkal készül a Spektrum

Ritkán látott lányával vezet műsort Nyáry Krisztián – különleges műsorokkal készül az AMC infotainment

Sztárdömpinggel indítja az őszt az AMC infotainment, Thuróczy Szabolcs különleges műsort kapott.

A Spektrum, a Spektrum Home és a TV Paprika is újdonságokkal készül, így a nézők találkozhatnak többek közt Thuróczy Szabolccsal, Nyáry Krisztiánnal és lányával Lucával, Sütő Enikővel, de hamarosan Havas Dóra és Bede Róbert is új, közös sorozatban láthatóak.

Az idei őszi újdonságok sorát a Spektrum Home csatorna sorozatai nyitják; szeptember 4-étől látható a Spektrum Home Magazin vadonatúj részekkel, amely mindig az évszakokhoz igazítva ad tippeket és ötleteket az otthon és a kert gondozására. A jól megszokott állandó rovatok között szerepel Magyarország izgalmas területeinek felfedezése, de a testi-lelki egészség is fókuszba kerül Havas Dóra és McMenemy Márk vezetésével, akik számtalan sztárvendéget és szakértőt várnak a stúdióba.

Szeptember 18-án kezdődik a Luxusra tervezve új évada olyan hazai luxusingatlanokkal, kastélyokkal és villákkal, amelyek egytől egyig kuriózumnak számítanak. Sütő Enikő egy varázslatos világba kalauzolja a nézőket, akik luxustól függetlenül ötleteket kaphatnak arra, hogyan varázsolják szebbé környezetüket. Augusztus közepétől pedig az „Álomszobagyár” is új részekkel várja a nézőket, ahol Csorba Anita ezúttal egy-két szerencsés Spektrum Home csatorna néző lakását is újraálmodja.

A Jöttünk láttunk főztünk című vadonatúj saját gyártású produkcióban a kreativitáson lesz a hangsúly, ugyanis az 5 főszereplő gasztrobloggernek egy-egy sztárvendég két kedvenc receptjét kell hagyományos, vagy éppen újszerű módon elkészítenie Havas Dóra és Bede Róbert segítségével. A vendég – köztük például Hajós András, Trokán Anna és Oroszlán Szonja – végül megkóstolja mindkét csapat főztjét, és eldönti, kinek adja az arany fakanalat. A fakanalak gyűjtésén túl persze a legfőbb cél, hogy jó hangulatban, ízletes recepteket mutassanak be az október 2-án kezdődő műsorban.  

Az újdonságoknak ezzel nincs vége, ugyanis október 16-án folytatódik a Piríts Rám! című gasztro-vetélkedő a második évaddal, ahol továbbra is a nők kezében lesz az irányítás, a férfiak kezében pedig a fakanál. Az ínycsiklandó ételek elkészítésével ezúttal többek között Hadas Kriszta, Laky Zsuzsi és Peller Anna megpróbálkozik majd, természetesen párjaik segítségével.

havas dóra amc

Havas Dóra (Fotó: AMC)

Thuróczy Szabolcs színészt már több nagy sikerű saját gyártású produkcióban láthatták a nézők, így személye önmagában garantálja a sikert. A legújabb Tiltott zónák című produkcióban olyan titkos helyekre kalauzolja a nézőket, ahová senkinek, vagy csak nagyon keveseknek van belépése, és olyan kulisszatitkokba avat be, amelyek a nagyközönség számára ismeretlenek. A hatrészes alkotásban adásonként két különböző helyszínre jut el a műsorvezető, ahol mindig a helyről mindent tudó „idegenvezetők” várják, hogy hol az ő segítségükkel, hol egyedül mutassa be a „tiltott zónák” jellegzetességeit. Az ismeretterjesztő sorozat azonkívül, hogy informatív, rendkívül szórakoztató is, hiszen Szabolcs nem kisebb hadműveletekre készül, minthogy kipróbáljon egy vadászrepülőt, elefántot pedikűrözzön, légi forgalmat irányítson, vagy éppen egy illegális szállítmányra csapjon le a NAV munkatársainak a segítségével. Izgalomban tehát egészen biztosan nem lesz hiány szeptember 19-től.

„Rengeteg sűrű epizód volt, nagyon veszélyes szituációkkal. Decemberben kezdtük forgatni, folyamatosan kaptam az adagot a szerkesztőtől. Elefántot pedikűröztem, vagy éppen orrszarvútól vettem vért. Megnyíltak a kapuk, szerettem ezekkel az emberekkel forgatni, valószínűleg soha nem kerültem volna ilyen szituációba normál esetben. Különleges világokba láthattam bele, bár ezt azok az emberek, akik benne dolgoznak, nem így vélik” – mondta a sajtótájékoztatón a sorozatsztár Thuróczy Szabolcs, aki egyszer meg is sérült, mert egy katakombában nem észlelte jól a távolságot és beverte a fejét. 

thuróczy szabolcs

Thuróczy Szabolcs (Fotó: AMC)

Végül október 31-én indul a Spektrum másik saját gyártású sorozata, amely Erdély 21. századi, modern arcát hivatott bemutatni. Az „Erdély – a székelykapun túl” című alkotás házigazdái Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész és kommunikációs szakember, aki számtalan alkalommal járt már Erdélyben, és lánya, Nyáry Luca, aki most először találkozik ezzel a nem mindennapi térséggel.

nyáry krisztián és nyáry luca (2)

Erdélyben kalandozott Nyáry Krisztián és a lánya, Luca (Fotó: AMC)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top