nlc.hu
Sztárok

Varga Viktor barátnője a premieren

Varga Viktor barátnője ragyogott a premieren – Liliána és az énekes egy éve vannak együtt

Varga Viktor és barátnője a napokban ünnepelték az első évfordulójukat.

Varga Viktorban pozitívan csalódtak a nézők a Totem alatt, nagyon keményen küzd a csapatért és ő lett a vezetőjük, Varga Feri jobb keze. Az énekes úgy tűnik, végre kiegyensúlyozott: lubickol az új szerepben, ráadásul a magánélete is topon van. Liliána és Varga Viktor egy éve alkotnak egy párt, mindketten a művészvilágból jöttek, hiszen a hölgy a Spirit Dance Company táncosaként színházak előadásaiban szerepel. A minap a Toxikoma premierjére voltak hivatalosak, ahol valósággal ragyogtak a boldogságtól.

Megnézem
Összes kép (2)

Pár hónappal ezelőtt egyébként felreppent a szakításuk híre, ám az énekes hamar rácáfolt a pletykákra: barátnője színházi előadásáról posztolt, így egyből eloszlatta a pletykákat. 

Ahogy azt Varga Viktortól megszokhattuk, nem áll tőle távol a művészi akt sem, és ebben a szerelme, Liliána is partner. Korábban több olyan képet is posztoltak, ahol kevesebb ruha van rajtuk, mondjuk ezeknél a fotóknál egyből megtalálták őket a károgók. Az énekest nem érdeklik a negatív hangok, élvezi az életét, ahogy a párja is.

varga viktor és liliána

Varga Viktor és Liliána egy éve vannak együtt (Fotó: nlc)

Olvass még a Toxikomáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top