nlc.hu
Sztárok

Toxikoma klip

Ütős lett Szabó Győző filmjének új klipje

Klip készült a Toxikoma című filmből – ütős anyag lett!

Hónapok óta készül a Szabó Győző életét megfilmesítő mozi, amit hamarosan be is mutatnának, ám a járvány miatt jövőre tolódik a premier. A kétórás filmdrámát Herendi Gábor rendezte, és a színész élete leggyötrelmesebb tíz évéről szól, amikor a Lipótról ment dolgozni. A filmben a harmincas éveiben járó Győzőt Molnár Áron alakítja. Bár a filmet nem tudták bemutatni a tervezett időpontban, készült egy klip, ami jól mutatja a produkció hangulatát.

„Ez a szám kifejezetten ennek a filmnek az esszenciája, arról szól, hogy soha nem fogom feladni és nem fogok megfutamodni – mondja Molnár Áron, a mozi, Szabó Győzőt alakító főszereplője. – A filmben Győző számtalanszor megfutamodik, feladja, de nem ismeri el, a saját harcát vívja és a végén valóban nem ő lesz, aki feladja” – teszi hozzá a népszerű színész.

Herendi Gábor egy izgalmasan feszes klipbe sűrítve vetíti előre a jövőre mozikba kerülő, valós történeten alapuló film világát, felvonultatva – Molnár Áronon túl – a két egóharcost, Szabó Győzőt és Csernus Imrét, illetve a sztárpszichiátert alakító Bányai Kelemen Barnát. „A Toxikoma ezzel a dallal indul, megidézve azt a ma már történelmi tényt, hogy Győző annak idején egy alternatív banda énekese volt” – meséli a rendező.

szabó győző molnár áron

Szabó Győző és Molnár Áron a forgatáson (Fotó: Toxikoma FB)

Szabó Győző teljesen megváltozott:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top